Cafe Pantopia

Cafe Pantopia

:: :: :: :: :: :: ::

Forside

Den islandske askesky sætter fokus på videokonferencer

TelepresenceOprettet af Hanne-Louise Johannesen 23 apr, 2010 09:22

Videokonferencer sparer formuer


Der er millioner at spare for de virksomheder, der investerer i udstyr til videokonferencer. Flere store danske firmaer har sparet enorme beløb på rejsebudgettet.

Trygvesta har netop gennemgået en større organisationsændring, og her har videokonferencerne været helt afgørende. Det skriver dagbladet Børsen.

"Det har betydet en masse for organisationen, at vi har mulighed for daglig kontakt. Det giver en helt anden dynamik," forklarer Trygvestas CSR-chef, Birgitte Kofod Olsen. Hvis selskabet skulle have holdt et tilsvarende antal fysiske møder, ville det have kostet dem 111 mio. kr.

En anden virksomhed, der er langt fremme, er Danske Bank. Her har man investeret massivt i udstyr til videokonferencer. Det har givet konkrete besparelser på ca. 30 mio. kr. om året. Heraf udgøres en del af de interne rejseomkostninger, som det er lykkedes at begrænse med 20-25 pct.

Der er her ingen planer om at skrue op for rejserne igen, når krisen er ovre."Virtuelle møder er nu en integreret del af vores rejsepolitik, og vi arbejder mod en mødepolitik, der dikterer, hvorledes mødet skal holdes," fortæller afdelingsdirketør Tom Søderholm fra Danske Bank og fortsætter:"Vores målinger siger, at brugerne oplever det som mere effektivt og med samme resultat som almindelige møder."

Læs hele artiklen i Børsens Elektroniske Avis

  • Kommentarer(0)//blog.cafe-pantopia.net/#post10

Trans Atlantic 'tunnel'

TelepresenceOprettet af Hanne-Louise Johannesen 27 okt, 2009 14:03

Deep beneath the Atlantic Ocean, forgotten for the best part of a century, lies a tunnel linking London and New York.

It was built on the whim of a Victorian inventor with the aim of linking two great cities and developing the kind of friendship that still exists today

Read more  • Kommentarer(0)//blog.cafe-pantopia.net/#post2

A table of two cities

TelepresenceOprettet af Hanne-Louise Johannesen 27 okt, 2009 11:52
A table of two cities berører mange af de problemstillinger vi tumler med i Cafe Pantopia.

The Making of A Table of Two Cities from John Nussey on Vimeo.

  • Kommentarer(0)//blog.cafe-pantopia.net/#post1